Wasmachine of laptop leasen of kopen? De voordelen op een rij

Wasmachine of laptop leasen of kopen? De voordelen op een rij

Ken je dat; je laptop of tv houdt ermee op, maar je hebt geen geld voor een nieuwe. Of je woont samen in een studentenhuis en wilt een gezamenlijke wasmachine, maar dan zonder gedoe. Dan is leasen een interessante optie. Maar wat houdt het eigenlijk in en wat zijn de voordelen? Wij zetten ze voor je op een rij.

De nieuwste laptop of tv voor weinig geld

Vaak is je budget als student niet altijd even breed. Dit houdt in dat je niet zomaar een A-merk laptop kunt kopen. Wat je wel kunt doen is een laptop leasen! Op deze manier ben je verzekerd van goede apparatuur met de nieuwste functies zonder dat je in 1x een grote investering hoeft te doen.

Beter nog; je bent niet alleen verzekerd van goede apparatuur, je krijgt er ook nog eens volledige service bij. Stel dat er iets kapot gaat, dan heb je dus geen onverwachte reparatie- of vervangingskosten. Wij zorgen er gewoon voor dat het product gerepareerd of zelfs vervangen wordt. En dat terwijl jij hetzelfde maandbedrag blijft betalen. Lekker toch? 

Een laptop of wasmachine leasen voor nog geen biertje/ wijntje per maand

Zoals hierboven al beschreven, is het voordelig om te leasen vanwege de service die erbij zit.

Maar wist je al dat je voor 10 euro per maand een wasmachine kunt leasen? Dit betekent dat als je met 10 huisgenoten leaset, je maar 1,- per maand kwijt bent voor een wasmachine! Dat is nog minder dan een half biertje of wijntje in de kroeg!

Daarnaast hoef je geen borg of installatie kosten te betalen, ideaal! 

Sjouwen? Doen wij gewoon voor je!

Als je op de 4e verdieping woont is het vooruitzicht van een koelkast kopen geen feest. Zie je jezelf al op de trap met een loodzware koelkast? Nee toch? Wij ook niet. Daarom regelen wij dat voor je! Wij komen het apparaat brengen en installeren, of je nou op de eerste of vierde verdieping woont, wij bezorgen het.

Daarnaast geven onze monteurs ook meteen een korte uitleg aan jou en je huisgenoten. Zo weten jullie meteen hoe het product werkt. Oh en vervangt het product een oude? Dan nemen we die natuurlijk kosteloos mee. 

Het product is niet van 1 iemand

Een televisie in de gemeenschappelijke woonkamer is natuurlijk hartstikke leuk voor filmavondjes, voetbal kijken of gamen met je huisgenoten. Maar wat als de huisgenoot die de tv heeft gekocht weggaat? Dan zijn jullie de televisie kwijt. Dit probleem los je eenvoudig op door een tv te leasen.

En voor 10,- per maand heb je al de nieuwste televisie staan! En gaat de hoofdhuurder verhuizen? Dan zet je het contract zo over op een andere naam. Zo kunnen alle huisgenoten blijven genieten van de televisie. 

Alles om jouw (studenten)leven leuker te maken

En, al overtuigd? Wordt het een televisie, wasmachine of toch een koelkast? Je regelt het allemaal binnen een paar klikken online. En wil je extra veel geld besparen? Check dan onze combinatie pakketten! 

Meer handige tips voor een leuker studentenleven? Check dan ook het SmartStudentDeals studentenblog!