Kosten besparen? Dit kun je allemaal delen met je huisgenoten!

Kosten besparen? Dit kun je allemaal delen met je huisgenoten!

Boodschappenlijstje
Maak een gezamenlijke boodschappenlijst met je huisgenoten. Hiervoor kun je apps zoals Wunderlist gebruiken. Door een gezamenlijke lijst te maken, koop je nooit te veel eten én hoef je geen restjes weg te gooien. Het bespaart bovendien ook nog eens geld, omdat je eten in een grotere hoeveelheid koopt. Daarnaast is samen koken en eten veel gezelliger, toch?

Leasen is het nieuwe kopen
Wil je graag een nieuwe laptop of een televisie, maar vind je dit te duur om aan te schaffen? Bij SmartStudentDeals.nl kun je eenvoudig dure elektronische producten leasen tegen een vast bedrag per maand. Ook kun je producten samen met je huisgenoten leasen, zoals een wasmachine en een droger. Dat scheelt weer een hoop geld! Bovendien heb je 100% servicegarantie. Dit betekent dat wij jouw apparaat komen maken als hij stuk is. Zo voorkom je vervelende onvoorziene kosten.

Wie is wat schuldig?
Er zijn verschillende apps, zoals WieBetaaltWat, die je kunt gebruiken om gezamenlijke uitgaven in te voeren. Heb jij bijvoorbeeld boodschappen gedaan? Vul dan je kosten in de app in en geef aan wie er meeaten. De app berekent vervolgens hoeveel iedereen jou schuldig is. Zo houd je eenvoudig bij wie wat schuldig is én hoef je nooit meer achter je geld aan te zitten! Tip: laat het standaard iedere maand afschrijven. Dan heb je er geen omkijken meer aan en blijft de geldbalans gelijk!