Deze apparaten zijn onmisbaar in je studentenhuis

Deze apparaten zijn onmisbaar in je studentenhuis

Wanneer je voor de eerste keer op kamers gaat, of verhuist naar een studentenhuis is dit ontzettend spannend. Je moet opeens heel wat regelen: van verzekeringen tot eigen boodschappen. En wat heb je nodig als je op kamers gaat, qua apparatuur? SmartStudentDeals helpt je, met een overzicht van handige apparaten die niet mogen ontbreken in jouw nieuwe onderkomen.

Wat heb je nodig als je op kamers gaat? Start bij keukenapparatuur

Zelfs wanneer je studentenhuis midden in de stad zit tussen veel eettentjes, zal je toch regelmatig moeten koken om de kosten binnen de perken te houden. In de keuken heb je daarvoor flink wat apparatuur nodig. Denk alleen al aan een koelkast, vriezer en gasfornuis. Daarnaast is een vaatwasser ook altijd fijn. De aanschaf van deze apparaten is voor studenten wel vrij prijzig. Bij SmartStudentDeals hebben we een slimme oplossing hiervoor. Voor een klein bedrag per maand kan je al deze spullen in huis hebben, met 100% servicegarantie.

Wat heb je nodig als student? Koffie natuurlijk!

Een lekkere bak koffie op de zondagmorgen na een avondje stappen, is onmisbaar voor studenten. Investeer daarom in een goed koffiezetapparaat. Deze hoeft niet zo zeer duur te zijn, maar zoek wel uit wat voor soort koffie je gaat nemen. Denk aan filterkoffie, koffiepads of bonenkoffie. Kijk ook zeker naar de aanbiedingen!

Gadgets voor in je studentenhuis: robotstofzuiger  

Voeg wat extra gemak toe aan je studentenleven, kies voor een robotstofzuiger. Een kleine investering, maar hierdoor bespaar je wel een hoop tijd en ongemak. Maak een potje in je studentenhuis, of spaar voor deze gadget. En daarna maak je natuurlijk de blits onder je vrienden!

Game console: chill modus, aan!

Na een lange dag studeren, is het belangrijk om lekker te relaxen. Daarom is een televisie samen met een game console écht onmisbaar in een goed studentenhuis. Natuurlijk is een goede televisie samen met de nieuwste Playstation een dure aankoop, maar ook daarvoor ben je bij SmartStudentDeals aan het juiste adres. Je huurt namelijk al vanaf 22,50 euro per maand de nieuwste televisie, in combinatie met een PlayStation 4. Bekijk hiervoor onze combi-deal: tv + game console.

Bekijk de apparatuur van Smart Student Deals→