Studenten cadeaus

Studenten cadeaus

Studenten cadeaus

Waar maak je een student nu echt blij mee? Of het nu gaat om een cadeautje voor je huisgenoot, of voor een vriend of vriendin die studeert: we zetten de leukste studenten cadeaus op een rijtje!

Top 10 leukste studenten cadeaus

Iedere student is natuurlijk anders. Maar er zijn een aantal studenten cadeaus die bij iedereen in de smaak vallen. We zetten 10 populaire studenten cadeaus op een rijtje:

  1. Kies voor een goede koptelefoon. Ideaal omdat iemand zich compleet kan afsluiten, om bijvoorbeeld een tentamen voor te bereiden. Een studentenhuis is zelden echt helemaal stil, een koptelefoon is dus een aankoop waar je als student zeer veel plezier aan gaat beleven!
  2. Een studenten kookboek is altijd een goed idee, deze staan vol met budget recepten. Zo voorkom je dat er iedere avond pizza op te menu staat…
  3. Studenten cadeau nummer 3: een cadeau abonnement op Netflix of Spotify!
  4. Een koffiezetapparaat. Een onmisbaar apparaat in een studentenhuis om de nachten door te halen.
  5. Leuke gadgets doen het ook altijd goed als studenten cadeau, denk bijvoorbeeld aan een beerpong set.
  6. Als student koop je zelf niet snel een plant. Juist daarom is het leuk om er een cadeau te krijgen! Kijk vooral naar planten die tegen een stootje kunnen zoals aloë vera, sanseveria, cactussen of vetplantjes,
  7. Een magneet- of krijtbord. Ideaal om even snel iets op te schrijven, of als reminder om dingen niet te vergeten.
  8. Als student heb je vaak weinig ruimte in je kamer. Een ideaal studenten cadeau is daarom bijvoorbeeld ook een ophangrek voor kleding of spullen.
  9. Een speakerset is ideaal tijdens een feestje of een avondje BBQ’en met vrienden. Een cadeau waar je iedere student blij mee maakt!
  10. Natuurlijk heb je ook altijd de studenten die alles al hebben. Kies dan voor een cadeaubon of geld in een leuke kaart.

PS. Je kan zelf als student ook kiezen voor een cadeau van Smart Student Deals! Zoals een televisie, laptop of een game console. Voor een klein bedrag per maand huur je al een van onze apparaten.

Geef jezelf een Smart Student Deal cadeau →