Tips nodig voor het vetste huisfeest?

Tips nodig voor het vetste huisfeest?

Hulp nodig bij het organiseren van het vetste huisfeest, waar al je vrienden nog jaren na hun studie over zullen praten? In deze blog geven we een aantal tips voor het organiseren van huisfeesten.

6 onmisbare huisfeest tips

Hieronder volgen onze huisfeest tips om jouw feest gegarandeerd om te toveren tot een succes: van budget tot de playlist.       

Maximaal budget

Onverwachte kosten zit niemand op te wachten. Om dit te voorkomen, is het altijd goed om van tevoren een budget op te stellen met wat alles maximaal zou mogen kosten. Zou kom je nooit voor verrassingen te staan.

Gastenlijst

Deze tip sluit eigenlijk aan bij de voorgaande tip, maar het is altijd handig om van tevoren te weten welke gasten er wél en welke gasten er niet zullen komen. Maak hiervoor een gastenlijst. Dit komt natuurlijk ook erg van pas in verband met het berekenen van de kosten en je budget.

Ligt de buren alvast in!

Wat misschien wel een hele belangrijke tip kan zijn (indien je nog van plan bent om langer te verblijven in je woning) is om vóór het huisfeest je buren te informeren over het feest. Jouw buren informeren omtrent jouw geweldige huisfeest zorgt namelijk voor meer begrip. Nog een andere oplossing is het zelf uitnodigen van jouw buren op je huisfeest!

Playlist

Voorkom gedoe en stel samen met een aantal vrienden een aantal dagen voor jouw huisfeest een playlist samen. Een goede playlist zorgt er namelijk voor dat er geen stilte of herhaling valt op jouw huisfeest met betrekking tot de muziek. Een andere mogelijkheid is het huren van een dj, alleen is dit vaak zeer prijzig.

De inrichting van je feest

Een hele belangrijke tip voor het organiseren van een perfect huisfeest: de juiste inrichting. Ruim alle waardevolle spullen op, zo hoef je hier op je feest geen zorgen over te maken. Zorg daarnaast voor leuke decoratie, voldoende statafels en genoeg ruimte richting de koelkast en het toilet.

 Zorg voor leuke activiteiten

Leuke activiteiten dragen voor een groot deel bij aan het succes van jouw huisfeest. Zorg bijvoorbeeld voor spellen zoals Beerpong, of koppel een thema aan jouw feest. Leuke thema’s voor feesten zijn bijvoorbeeld ‘fout’, Oktoberfest, jungle, Mexicaans en glamour. Zo wordt het zeker een feest wat niemand snel vergeet!

En organiseren maar!

Op naar een succesvol huisfeest! Daarbij ben ik er zeker van overtuigd dat de bovenstaande tips je zullen helpen. Ben je niet alleen op zoek naar huisfeest tips maar zoek je ook tips voor bijvoorbeeld het afstuderen? Bekijk onze afstudeertips dan hier.